Γενικά

23 Αυγούστου 2016 06:59

Νέες φωτογραφίες με καυτά φιλιά “καίνε” τον Μπολτ

Τρεις οι αιθέριες υπάρξεις με τις οποίες φλέρταρε ανοιχτά ο χρυσός Ολυμπιονίκης. Τα καυτά φιλιά το βράδυ των γενεθλίων του. Δείτε νέες φωτογραφίες.

Νέες φωτογραφίες με καυτά φιλιά “καίνε” τον Μπολτ
-

Νέες φωτογραφίες με σέξι Βραζιλιάνα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και «καίνε» τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος κατά τα άλλα ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Κάσι Μπένετ.

Ο ίδιος φαίνεται να φιλά με πάθος μια μελαχρινή κοπέλα λίγες ώρες πριν καταλήξει στο κρεβάτι με την 20χρονη φοιτήτρια που πρώτη φρόντισε να γίνει γνωστή η νύχτα πάθους που πέρασε με τον χρυσό Ολυμπιονίκη, μοιράζοντας τις φωτογραφίες τους με τις φίλες της.

Κάθε άλλο παρά φρόνιμος ήταν λοιπόν ο Μπολτ το βράδυ των γενεθλίων του, καθώς εκτός από την φοιτήτρια και την καυτή καλλονή που τον μάγεψε με twerking, ο Τζαμαϊκανός «σίφουνας» αντάλλαξε καυτά φιλιά με μια νεαρή κοπέλα, η οποία μάλιστα φαίνεται να φορά στο λαιμό της καρτελάκι των Ολυμπιακών Αγώνων και να διασκεδάζει στη VIP πτέρυγα του κλαμπ.

Όλα αυτά μία ημέρα αφότου η αδερφή του δήλωνε ότι ο «βασιλιάς» των σπριντ σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα την Τζαμαϊκανή σύντροφό του.

Το πιο θα είναι το μέλλον αυτού του δεσμού παραμένει άγνωστο μετά τις… σκανδαλιές του Μπολτ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)