Διεθνείς διοργανώσεις

22 Ιουλίου 2016 00:45

Η Samsung μέγας χορηγός της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς της Βραζιλίας

Η Samsung Electronics Hellas στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπής και τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η Samsung μέγας χορηγός της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς της Βραζιλίας
-

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas υπογράφει τη χορηγία της εταιρείας στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ελληνική αποστολή των αθλητών στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.  Ως μέγας χορηγός αναδεικνύει και πιστοποιεί τη δέσμευση της στη διάδοση του παραολυμπιακού πνεύματος και ιδεώδους και την προβολή ανώτερων ιδανικών με ανθρωποκεντρικό άξονα και με βάση την ευγενή άμιλλα. Άλλωστε από το 1988 η Samsung Electronics Hellas στηρίζει συστηματικά τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν και οι 54 αθλητές-41 άντρες και 13 γυναίκες- που θα διεκδικήσουν μετάλλια για την πατρίδα μας σε 11 αθλήματα στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 7 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Η Samsung θα είναι Διεθνής Ολυμπιακός Χορηγός στους Αγώνες της PyeongChang το 2018 καθώς και στο Τόκυο το 2020.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προσφέρει ευκαιρίες σε άτομα με αναπηρία να διακριθούν και να νιώσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός και συμβάλλει στην ενσωμάτωση, αποδοχή και ισότιμη αντιμετώπιση τους από την κοινωνία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)