Ποδόσφαιρο

28 Ιουνίου 2016 17:00

Ποδαρικό… στις μεταγραφές με Ιβάνοφ για τον Παναθηναϊκό

Ο Βούλγαρος διεθνής κεντρικός αμυντικός Ιβάν Ιβάνοφ αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Έρχονται Γουακάσο και Ιμπάρμπο.

Ποδαρικό… στις μεταγραφές με Ιβάνοφ για τον Παναθηναϊκό
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο 28χρονος παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

O Ιβάνοφ που έμεινε ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Πλοβντίβ, στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι θέλει να κάνει ένα restart στην καριέρα του μέσω του Παναθηναϊκού.

‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό. Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο και αυτός ο Σύλλογος μου δίνει την δυνατότητα να το κάνω. Θα αγωνιστώ ξανά στην Ευρώπη και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα αλλά και στα παιχνίδια που θα δώσει σε διεθνές επίπεδο’’.

ΠΑΟ - Παναθηναϊκός - Ιβάν Ιβανόφ

Την σκυτάλη θα πάρουν για τον Παναθηναϊκό ο Γκανέζος μέσος Γουακάσο και ο Κολομβιανός επιθετικός Ιμπάρμπο, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει προφορικά και θα έρθουν στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)