Ποδόσφαιρο

28 Φεβρουαρίου 2016 19:20

Έφυγαν με το “διπλό” Λεβαδειακός και ΠΑΣ

Οι Βοιωτοί επικράτησαν του φορμαρισμένου Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή.

Έφυγαν με το “διπλό” Λεβαδειακός και ΠΑΣ
-

Ο Λεβαδειακός «φρέναρε» τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς με δύο γκολ του Γιακουμάκη στο 5ο και 45ο λεπτό έφυγε με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Για τους γηπεδούχους, που γνώρισαν αναπάντεχη ήττα, καθοριστική υπήρξε η αποβολή του Ανσαριφάρντ, με απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στο 12ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα έχασαν την ευκαιρία για να μειώσουν και να επιστρέψουν στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό, όταν το πολύ δυνατό σουτ του Καραμάνου κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής (77’ Μπαργκάν), Κόρμπος, Ρισβάνης, Τζανδάρης (64’ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Μπακασέτας, Βλάχος, Καραμάνος, Μασούρας (60’ Καθάριος), Ανσαριφάρντ.

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας (77’ Τοπί), Ατζαγκούν, Γιάχιτς, Στάθης (90’ Παππάς), Γιακουμάκης (87’ Μπεν), Τριποτσέρης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει νικητής με 4-2 από την έδρα του Πανθρακικού.

Ο Χρήστου με αυτογκόλ στο 36’, ο Σκόνδρας στο 67’, ο Μανιάς στο 73’ και ο Ίλιτς στο 85’ πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται πλέον μια «ανάσα» από τον υποβιβασμό, προηγήθηκαν δύο φορές με τον Μπαϊκαρά στο 12’ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιγκινί στο 55’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (86’ Πεταυράκης), Χρήστου (41’ Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χαβίτο (46’ Χασομέρης), Ίγκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες (68’ Γιάκος), Ίλιτς (85’ Ηλιάδης), Μανιάς (82’ Κοζορώνης).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)