Ποδόσφαιρο

23 Δεκεμβρίου 2015 17:00

“Πράσινος” ο Μπουμάλ

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου ακραίου επιθετικού Ολιβιέ Μπουμάλ.

“Πράσινος” ο Μπουμάλ
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ που έκανε τη διαφορά με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι ‘’πράσινοι’’ ήρθαν σε συμφωνία την Τετάρτη με την ομάδα της Ν. Σμύρνης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τις 300 χιλιάδες ευρώ! Παράλληλα ενδέχεται να υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα με υποψήφιους τους Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο και Δώνη.

Το συμβόλαιο του Μπουμάλ με τον Πανιώνιο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος πίεσε προκειμένου να μετακομίσει από τώρα στο Κορωπί, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Το τριφύλλι θα αποτελέσει την 5η ελληνική ομάδα για τον Μπουμάλ, μετά τους Παναιτωλικό-Λεβαδειακό-Ηρακλή Ψαχνών-Πανιώνιο και την έγκριση του για την μεταγραφή έδωσε και ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος είχε παρακολουθήσει dvd με αγώνες του παίκτη.

Τι ανακοινώνουν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΠΑΕ Πανιώνιος

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνουν την καταρχήν συμφωνία τους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)