Ποδόσφαιρο

22 Δεκεμβρίου 2015 18:48

“Κληρώνει” για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ραντεβού με τον Πανιώνιο για τον Καμερουνέζο ακραίο επιθετικό.

“Κληρώνει” για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ! Ο Στραματσόνι έχει δώσει την έγκριση του για την απόκτηση του 26χρονου Καμερουνέζου εξτρέμ και στόχο του Παναθηναϊκού είναι να τελειώσει η μεταγραφή πριν τα Χριστούγεννα. 

Ωστόσο, ο Πανιώνιος αξιώνει χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με όπλο την επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στους ‘’πράσινους’’, ο Παναθηναϊκός θα πιέσει για να γίνει τώρα η μεταγραφή, αν και τα οικονομικά του δεν του επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα. Είναι πιθανό να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα με παίκτες που δεν υπολογίζοντα, όπως ο Δώνης.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)