Αλλα αθλήματα

07 Δεκεμβρίου 2015 11:58

Η Ούρσουλα Ραντβάσκα έγινε "λιώμα" και αποκάλυψε πολλά…

Η 25χρονη τενίστρια το παράκανε με το ποτό σε πάρτι γενεθλίων και μεταφέρθηκε στα χέρια στο αυτοκίνητο, προσφέροντας ένα αποκαλυπτικότατο upskirt.

Η Ούρσουλα Ραντβάσκα έγινε "λιώμα" και αποκάλυψε πολλά…
-

Η Ούρσουλα Ραντβάσκα είναι στα 25 της μια από τις πλέον δημοφιλείς τενίστριες, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος με αποτέλεσμα να έχει πέσει στο Νο 94 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το περασμένο Σάββατο ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι γενεθλίων στη Βαρσοβία, αλλά φαίνεται ότι το παράκανε με το ποτό και ο φακός την συνέλαβε να οδηγείται «τύφλα» στο μεθύσι στο αυτοκίνητο της, αναγκάζοντας τον σύντροφο της να την πάρει σηκωτή… από το κλαμπ.

Η κατάσταση της ήταν τέτοια που δεν ήταν σε θέση να προσέξει το φόρεμα της, το οποίο σηκώθηκε πολύ ψηλά και αποκάλυψε πολύ περισσότερα απ’ ότι θα ήθελε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ούρσουλα δεν θα αισθάνθηκε και πολύ καλά βλέποντας το βίντεο, τόσο για το μεθύσι της όσο και για τις αποκαλύψεις…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)