Ποδόσφαιρο

04 Νοεμβρίου 2015 17:53

Ανατροπή με τον νέο προπονητή στον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Σέρβου Παούνοβιτς ''παγώνει'' για τον Παναθηναϊκό που κάνει στροφή στον Ιταλό πρώην προπονητή της Ίντερ, Αντρέα Στραματσιόνι. Στη λίστα και ο ''ακριβός'' Πορτογάλος Μπέντο.

Ανατροπή με τον νέο προπονητή στον Παναθηναϊκό
-

Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Ο 38χρονος Σέρβος Βέλικο Παούνοβιτς που οδήγησε την εθνική ομάδα νέων της χώρας του στην κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου, δεν θα έρθει τελικά στην Αθήνα! Η περίπτωση του φιλόδοξου αλλά άπειρου τεχνικού ''μπαίνει'' στην παρούσα φάση στο ψυγείο για τον Παναθηναϊκό.

Το τριφύλλι ψάχνει ένα πιο ελκυστικό όνομα και τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσιόνι. Ο 39χρονος Ιταλός πρώην τεχνικός της Ίντερ και της Ουντινέζε είναι ελεύθερος και προτάθηκε στην ΠΑΕ, μάλιστα άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει άμεσα στην γειτονική χώρα.

Το τρίτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Πάουλο Μπέντο. Ο 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός εργάστηκε για 4 χρόνια στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και στη συνέχεια ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας του, όμως η αποτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου και τη θέση του πήρε ο Φερνάντο Σάντος! Η περίπτωση του Μπέντο είναι η πιο δύσκολη για τους ''πράσινους'' λόγω και των οικονομικών απαιτήσεων του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)