Ποδόσφαιρο

25 Σεπτεμβρίου 2015 13:41

Επιστροφή Καραγκούνη με γκολ!

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκλεψε την παράσταση με τη φανέλα της Ιντερ στην Κίνα και πέτυχε ένα όμορφο γκολ σε βάρος της Μπαρτσελόνα.

Επιστροφή Καραγκούνη με γκολ!
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι ήταν η πιο δύσκολη στην ζωή του. Ο Γιώργος Καραγκούνης μεγάλωσε με μια μπάλα και η τρέλα του είναι το ποδόσφαιρο. Εύκολα θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 40 του.

Ωστόσο μετά την επιτυχημένη παρουσία της εθνικής μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Σεπτέμβριο του 2014 προκειμένου να αναλάβει τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων αλλά η συνεργασία του με την ΕΠΟ έληξε άδοξα μέσα στο καλοκαίρι.

Πλέον στα 38 του χρόνια έχει ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια του αλλά και για να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στην Κίνα με τους παλαίμαχους της Ίντερ και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα σε τουρνουά στην Σανγκάη.

Διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με μια ωραία εκτέλεση φάουλ και σκόραρε και στην διαδικασία των πέναλτι, όπου η Ίντερ επικράτησε με 5-3.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)