Ευρωμπάσκετ 2015

09 Σεπτεμβρίου 2015 16:24

Ευρωμπάσκετ 2015: Ο Μίροτιτς έσκισε σημαία της Σερβίας! (βίντεο)

Ο φόργουορντ των "φούριας ρόχας", έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο, με αποτέλεσμα η κίνηση του να θεωρηθεί προκλητική αλλά και με πολιτική χροιά.

Ευρωμπάσκετ 2015: Ο Μίροτιτς έσκισε σημαία της Σερβίας! (βίντεο)
-

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η κίνηση του Νίκολα Μίροτιτς να σκίσει σημαία της Σερβίας, μετά τη χθεσινή ήττα της Εθνικής Ισπανίας, στην οποία αγωνίζεται, από την Ιταλία.

Ο φόργουορντ των "φούριας ρόχας" και των Σικάγο Μπουλς, έχει καταγωγή από το Μαυροβούνιο, με αποτέλεσμα η κίνηση του να θεωρηθεί προκλητική αλλά και με πολιτική χροιά.

Πάντως, ο παίκτης της Ισπανίας έσπευσε να δικαιολογηθεί, καθώς με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε πως δεν κατανόησε ότι επρόκειτο για τη σημαία της Σερβίας.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για την αντίδρασή μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν σημαία, πολύ περισσότερο για εκείνη της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα εξαιτίας της έντασης του παιχνιδιού και ένιωσα κάτι στο πρόσωπό μου. Δεν θα προσέβαλα ποτέ κανένα σύμβολο» ανέφερε.

Νικολα Μιροτιτς - twitter - σκίσιμο σημαίας - Σερβίας

Δείτε το ξέσπασμα του Μίροτιτς:

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)