Ποδόσφαιρο

11 Αυγούστου 2015 23:37

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για το ματς με την Καμπάλα και ο Εσιέν

Αν και ο Γκανέζος αμυντικός μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα το προπονητικό τιμ των «πρασίνων» εκτιμά ότι μπορεί να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Στη λίστα για το ματς με την Καμπάλα και ο Εσιέν
-

Ο Μάικλ Εσιέν βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός για τα δύο ματς των play off του Europa League με την Καμπάλα.

Αν και ο Γκανέζος αμυντικός μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στη Γερμανία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς του, το προπονητικό τιμ των «πρασίνων» εκτιμά ότι ο έμπειρος άσος μπορεί να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (27/08) και με το σκεπτικό αυτό τον δήλωσαν στη σχετική λίστα.

Η νέα παρουσία είναι αυτή του νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ, Νίκου Γιαννακόπουλου, ενώ συνολικά επελέγησαν 24 ποδοσφαιριστές στη λίστα Α και τέσσερις στην δεύτερη. Έως και μια μέρα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα (19/08) οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα να κάνουν μια προσθήκη αν προβούν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αρκεί να μην έχει παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό ματς του Europa League. 

Η λίστα Α΄ περιλαμβάνει τους: Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Μπούρμπο, Εσιέν, Κλωναρίδη, Λαγό, Ζέκα, Βέμερ, Ατζαγκούν, Λουν, Καλτσά, Νίνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Πέτριτς.

Λίστα Β': Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Δώνης, Χουχούμης.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)