Ποδόσφαιρο

24 Μαΐου 2015 23:54

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Σισέ

Ο 34χρονος ανακοίνωσε επίσημα μέσω του Facebook ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.

-



Την απόφαση του να βάλει οριστικά τέλος στην καριέρα του ανακοίνωσε την Κυριακή ο Τζιμπρίλ Σισέ, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, σβήνοντας τα όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού που ήθελαν να τον δουν να φορά και πάλι την «πράσινη» φανέλα, μετά το άνοιγμα που είχε κάνει προ ημερών στο "τριφύλλι". 

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, εδωσε το βράδυ του Σαββάτου το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μπαστιά κόντρα στην Μαρσέιγ και σήμερα έσπευσε να ανακοινώσει επίσημα ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.

«Είναι πολύ δύσκολο να πω αντίο, αλλά ευκολότερο να πω ευχαριστώ. Οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όσους με στήριξαν, με προπόνησαν, με ενέπνευσαν, με γύμνασαν, έπαιξαν μαζί μου. Ήταν δύσκολα, αλλά πάνω από όλα, ήμουν τόσο τυχερός! Νιώθω θλιμμένος που αποσύρομαι, αλλά πάνω από όλα ευγνώμων. Θα τα πούμε σύντομα ξανά. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ένα λιοντάρι δεν πεθαίνει ποτέ, μόνο κοιμάται», έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)