Ποδόσφαιρο

15 Απριλίου 2015 09:44

ΠΑΟ: Ταξίδι στη Βραζιλία και «τελειώνει» με Σίλντενφελντ - Πέτριτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση της ανανέωσης των συμβολαίων των Σίλντενφελντ και Πέτριτς, νέες επαφές με Λανγκ και ταξίδι Βόκολου στη Βραζιλία για επιτελικό μέσο.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

 Ο Παναθηναϊκός περιμένει στην Αθήνα τον μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και να παραμείνει στην ομάδα ο Κροάτης διεθνής αμυντικός μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Αντίθετα με τον Μλάντεν Πέτριτς υπάρχει καταρχήν συμφωνία και ο Κροάτης επιθετικός αναμένεται να υπογράψει άμεσα μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

 Την ίδια ώρα, οι ''πράσινοι'' βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ελβετό δεξιό μπακ Μίκαελ Λανγκ και προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον 24χρονο διεθνή παίκτη ο οποίος μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς. Οι Βέλγοι πάντως επανέφεραν στο προσκήνιο για το δεξί άκρο της άμυνας την περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου της Λόκερεν.

 Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Βόκολος ετοιμάζει ταξίδι στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά παίκτες που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ με το τριφύλλι να ψάχνει κυρίως για δημιουργικό χαφ.

 


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)