Μπάσκετ

27 Δεκεμβρίου 2014 20:00

Μεγάλα διπλά για ΠΑΟΚ, ΚΑΟΔ και Πανιώνιο στο μπάσκετ

Από τους γηπεδούχους επικράτησαν μόνο ο Άρης και ο Απόλλωνας Πάτρας στην παράταση.

-

Ημέρα των φιλοξενουμένων μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι στιγμής η 11η αγωνιστική της Basket League, αλλά με δύο ακόμα παιχνίδια να απομένουν για να ολοκληρωθεί.

Σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από την Ρόδο, επικρατώντας στο τέλος του τοπικού Κολοσσού με 69-67. Κορυφαίος για τον δικέφαλο ο Όντουμ με 16 πόντους , 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Σαρωτικός ο Άρης επέστρεψε στις νίκες και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 91-60 των Τρικάλων. Πέραν του Βεζένκοφ ο οποίος έφτασε τους 24 πόντους, πολύ καλοί και οι Πάσαλιτς και Νέιμεκ με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Ο Απόλλωνας Πατρών αν και είδε το χάρο με τα μάτια του, κατάφερε να κερδίσει στην παράταση τον Κόροιβο στην παράταση με 77-72 και να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του αγώνα σημαντική διαφορά, την οποία όμως έχασαν στο τέλος και είδαν τον Κόροιβο να ισοφαρίζει με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Ζηρίνειο όπου ο ΚΑΟΔ κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς με 79-78, πετυχαίνοντας μια πολύτιμη νίκη, που του επιτρέπει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κορυφαίοι για τους Δραμινούς οι  Όντομ και Παπαμακάριος με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Νίκη ανάσα και για τον ουραγό Πανιώνιο που πέρασε νικηφόρα από την Ελευσίνα  με 70-68. Οι Νεοσμυρνιώτες που δείχνουν να συνέρχονται πέτυχαν τη τρίτη νίκη τους και ατενίζουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Κορόλεφ με 19 πόντους.

Η ενδέκατη αγωνιστική συμπληρώνεται με το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Ρέθυμνο που θα κλείσει την αυλαία την Κυριακή στις (17:00).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)