Europa League

11 Δεκεμβρίου 2014 06:54

Αντίο με νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει το φετινό του ταξίδι στο Europa League με την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων με αντίπαλο την Εστορίλ την Πέμπτη στη Λεωφόρο.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκλειστεί από τους ''32'' της διοργάνωσης αλλά κίνητρα υπάρχουν για το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν απέναντι στην πορτογαλική Εστορίλ. Οι ''πράσινοι'' θέλουν να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στη φάση των ομίλων του Europa League ώστε να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη, να εισπράξουν το μπόνους των 200 χιλιάδων ευρώ και να βελτιώσουν τη θέση της ομάδας στην βαθμολογία της UEFA.

Ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να ξεκουράσει τους Μέντες-Σίλντενφελντ-Νάνο-Πέτριτς ενόψει των αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Κοτσόλης-Σπυρόπουλος. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπούι, Σταματάκης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Κλωναρίδης, Καρέλης, Ατζαγκούν, Δώνης και Μπεργκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)