Ποδόσφαιρο

02 Δεκεμβρίου 2014 17:13

Πεντάδα ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε τη συνεργασία του με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, τους Καρέλη-Ατζαγκούν-Ντίνα, μετά τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο.

-

 

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις κινήσεις για να κρατήσουν τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Μετά τον Νάνο και τον Τριανταφυλλόπουλο, η διοίκηση συμφώνησε με άλλους τρεις παίκτες για την υπογραφή νέων συμβολαίων με αυξημένες απολαβές ως επιβράβευση για την προσπάθεια τους. 

Οι Καρέλης και Ατζαγκούν επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το 2018 (τα συμβόλαια τους έληγαν το 2017) και ο Ντίνας μέχρι το 2017 (έληγε το 2016). Σειρά θα πάρει ο Χρήστος Δώνης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στον οποίο έχει προταθεί νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με τους Σίλντενφελντ και Μπεργκ.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον τραυματία Ατζαγκούν και τον Πράνιτς που βρίσκεται στην Κροατία λόγω προσωπικού προβλήματος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)