Αλλα αθλήματα

22 Νοεμβρίου 2014 18:32

Ο αθλητής με το «χρυσό» συμβόλαιο και η καλλονή σύντροφός του

Με 260 εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη ο Τζιανκάρλο Στάντον των Μαιάμι Μάρινερς βρίσκεται πρώτος στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου.

-

 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά συνολικά 260 εκατομμύρια ευρώ θα πάρει ο 25χρονος παίκτης του μπέιζμπολ Τζιανκάρλο Στάντον για τη 12ετή συνεργασία του με Μαϊάμι Μάρινερς .

Έτσι το όνομά του τοποθετείται πρώτο στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του πλανήτη.

Σύμφωνα με τη λίστα Φορμπς μέσα στο 2014 ο πυγμάχος Μέϊγουέδερ έβγαλε 77,4 εκατομμύρια ευρώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο 58,9 εκατομμύρια και πενταετές συμβόλαιο ύψους 151 εκατομμυρίων, ο Λεμπρόν Τζέϊμς 53,4 εκατομμύρια, ο Μέσι 47,7 εκατομύρια και ο Κόμπι Μπράϊαν 45,6 εκατομμύρια.  Βέβαια, σε αυτά τα έσοδα συνυπολογίζονται και εκείνα από τις διαφημίσεις. Τώρα πια όμως είναι λογικό οι διαφημιστικές να στραφούν και προς τον Τζιανκάρλο Στάντον εκτινάσσοντας και το δικό του «μερικάματο»

Κι αν στην τσέπη του έχει το αστρονομικό ποσό, στην καρδιά του μια θέση έχει η 23χρονη καλλονή Σάρα Σαμπάϊο από την Πορτογαλία.  Πρόκειται για ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μόντελιγκ και της Βικτόρια Σίκρετ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)