Ποδόσφαιρο

05 Οκτωβρίου 2014 10:43

«Γκάζια» Αναστασίου στους παίκτες του ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του και τους έστειλε σαφές μήνυμα για το μέλλον, μετά την τραγική εμφάνιση στο Εστορίλ για το Europa League.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Πισωγύρισμα αποτέλεσε για τον Παναθηναϊκό η εμφάνιση και η ήττα από την Εστορίλ στην Πορτογαλία και ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση του Σαββάτου στο Κορωπί:

«Εκτός από την ήττα και η εικόνα σας στο παιχνίδι με την Εστορίλ ήταν πολύ κακή, δεν τιμάει εμάς και φυσικά δεν αρμόζει σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Πικράναμε τους οπαδούς μας, που μας έχουν στηρίξει τόσο πολύ από την πρώτη μέρα και πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη εμφάνιση, όσο είμαι εγώ στην ομάδα. Όπως εγώ έχω κάνει την αυτοκριτική μου για τα λάθη που έχω κάνει, έτσι και εσείς πρέπει να κάνετε το ίδιο. Πρέπει να έχετε την ευθιξία να το κάνετε αυτό και να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Από εδώ και πέρα θέλω να ξέρετε ότι θέση στην ομάδα θα έχουν μόνο, όσοι τα δίνουν όλα για την ομάδα και ακολουθούν τις εντολές που δίνουμε πριν τα παιχνίδια. Οποιος δεν μπορεί, δεν θα παίζει. Σας το λέω για να το ξέρετε. Πλέον υπάρχουν απαιτήσεις από εμάς, αφού εμείς οι ίδιοι πέρυσι βάλαμε ψηλά τον πήχη των εμφανίσεων. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ξανά εμφανίσεις σαν και αυτή στο Εστορίλ».

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)