Europa League

03 Οκτωβρίου 2014 00:00

Μαύρα χάλια ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση στην Πορτογαλία και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα ματς στον όμιλο.

-

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλο. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας, οι «πράσινοι» έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και από την αναμέτρηση κόντρα στην Εστορίλ.

Σαν σε προπόνηση πέτυχε το 1-0 στο 51ο λεπτό η Εστορίλ, όταν ο Σεμπά μπήκε στην περιοχή και έβγαλε ασίστ στον Κλέμπερ, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Από σέντρα του Καμπρέρα στο 66’ ο Αμάντο με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

Δύο λεπτά πριν από τη λήξη, ο Ατζαγκούν είχε την ευκαιρία να μειώσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εστορίλ: Βάγκνερ, Ταβάρες, Άντερσον, Λόπες (46’ Κλέμπερ), Είτι, Καμπρέρα, Σέμπα, Ράφαελ, Αμάντο (78’ Γκονσάλβες), Νασιμέντο, Τόζε (62’ Κούτσα).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Νάνο, Ζέκα, Ατζαγκούν, Ντίνας (56’ Δώνης), Πράνιτς (75’ Λαγός), Μπαϊράμι (46’ Καρέλης), Πέτριτς.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντιναμό Μόσχας πήρε μία δραματική νίκη με 1-0 επί της Αϊντχόφεν, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Γιούρι Ζιρκόφ στην εκπνοή της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα των άλλων δύο εκπροσώπων της Ελλάδας στο Europa League:

Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν: 2-0

Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ: 2-0

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)