Ποδόσφαιρο

12 Σεπτεμβρίου 2014 20:25

Πρόκριση με δύο νίκες για την ΑΕΚ

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Φωκικό και με δύο νίκες πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

-



Τι κι αν είχε «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι; Η «Ένωση» μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη απέναντι στον Φωκικό και επικράτησε με 1-0 των αντιπάλων της στον επαναληπτικό για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας άνετα το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Το γκολ για τους «κιντρινόμαυρους», που είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ και ένα δοκάρι με τον Μπαρμπόσα στο 12΄, σημείωσε ο Φαγιέ στις καθυστερήσεις. Παρά την... προίκα του 4-0 από το πρώτο ματς, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε από νωρίς ένα τέρμα κόντρα στον Φωκικό, δεν κατάφερε, ωστόσο, να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιουργησε στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η «Ένωση» έριξε μεν τον ρυθμό της, αλλά συνέχισε να πιέζει για το γκολ και παρότι έχασε και πάλι σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Πλατέλλα στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε τελικά τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

Φωκικός: Tσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σαΐν (56' Nτάμπος), Σκαρίμπας, Γκάτσεσα, Καλλέργης (85' Δημητρίου), Καρυπιάδης, Χαριτίδης, Ρεβυθόπουλος (72' Πολυχρονάκης).

ΑΕΚ: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Γροντής, Ρόβας (89' Φαγέ), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (83' Ντούνης), Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης (71' Ντακόλ).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)