Ποδόσφαιρο

30 Ιουλίου 2014 17:41

Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Κεντίρα;

Η Μπάγερν Μονάχου επιθυμεί να αποκτήσει τον Κεντίρα, όπως απκαλύπτει η "Marca", μία κίνηση που την χαρακτηρίζει ως... "εκδίκηση για τη μεταγραφή του Κρόος".

-

Ο Σάμι Κεντίρα φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο της «Marca», η Μπάγερν επιθυμεί να αποκτήσει τον Κεντίρα, με την ισπανική εφημερίδα να παρουσιάζει την κίνηση αυτή ως… «Η εκδίκηση για τη μεταγραφή του Κρόος».

Ωστόσο, η διοίκηση της Μπάγερν φέρεται να ζητά υπομονή από τον Κεντίρα και να τηρήσει το συμβόλαιό με τους «μερένχες», που λήγει τον Ιούνιο του 2016, ώστε να έρθει στην ομάδα ως ελεύθερος.

Με άλλα λόγια, οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να «κλείσουν» τη μεταγραφή τον Ιανουάριο, καθώς στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με οποιαδήποτε ομάδα.

Σύμφωνα με την «Marca», στον Κεντίρα αναμένεται να προσφερθεί σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα πρόσφατα απέρριψε πρόταση από την Άρσεναλ, καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν καλύφθηκαν.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)