Ποδόσφαιρο

11 Φεβρουαρίου 2014 15:52

Αναβολή για Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς έμεινε τελικά εκτός αποστολής για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παίρνει αναβολή λίγων ημερών.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Γιάννης Αναστασίου σκεφτόταν να πάρει τον Πέτριτς για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά τελικά αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Κροάτη διεθνή επιθετικό για να συνεχίσει το πρόγραμμα του στην Αθήνα. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα στην Κομοτηνή, όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μπεργκ.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο για τα πρημιτελικά του κυπέλλου δίνει την ευκαιρία στον τεχνικό του  τριφυλλιού να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες και εκτός αποστολής για τη ρεβάνς της Τετάρτης έμειναν οι Καπίνο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Μπεργκ αλλά και οι ανέτοιμοι Μέντες-Μπαϊράμι.

Στην 20μελη αποστολή μετέχουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Μουζακίτης, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπαλμπόα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)