Ποδόσφαιρο

07 Ιανουαρίου 2014 20:57

«Πράσινος» ο Πέτριτς με τις ευλογίες του Καραγκούνη

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να ανακοινώσουν την Τετάρτη την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς για 1,5 χρόνο.

-



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Μλάντεν Πέτριτς υποβλήθησε σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη, η ΠΑΕ περιμένει τα αποτελέσματα και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, την Τετάρτη θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κροάτη διεθνή επιθετικού με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με συνολικές απολαβές 600 χιλιάδες ευρώ. Άλλωστε έχουν διευθετητεί τα πάντα για τους όρους του συμβολαίου και την Πέμπτη είναι πιθανό να γίνει η επίσημη παρουσίαση του παίκτη στη Λεωφόρο.

Καταλυτικό ρόλο στην έλευση του στο "τριφύλλι" έπαιξε ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον οποίο ο Πέτριτς υπήρξε συμπαίκτης στη Φούλαμ και ο αρχηγός της εθνικής ενημέρωσε τον 33χρονο άσο για τα πάντα. Ο Πέτριτς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για κάποιες ενοχλήσεις που έχει στη γάμπα και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για το ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα σε δύο εβδομάδες στο ματς με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)