Ποδόσφαιρο

06 Ιανουαρίου 2014 19:32

Στην Αθήνα ο Πέτριτς

Ο Μλάντεν Πέτριτς έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις.

-



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 32χρονος Κροάτης διεθνής επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με συνολικές απολαβές 600 χιλιάδες ευρώ.

Ο Πέτριτς ανυπομονεί να επιστρέψει στα γήπεδα και να κερδίσει μέσω του Παναθηναϊκού μια θέση στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δηλώνει ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος για να παίξει σε 10 με 15 μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

- Θα βρεις πολλά πρόσωπα που γνωρίζεις από το παρελθόν, Μπεργκ, Πράνιτς…

«Ποτέ δεν θα ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν και τρεις παίκτες που γνωρίζω καλά, θα με βοηθήσουν να μπω στο κλίμα πολύ γρήγορα».

- Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τον Παναθηναϊκό;

«Ξέρω αρκετούς παίκτες, ξέρω την κατάσταση του συλλόγου και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

- Σε πόσο καιρό πιστεύεις θα είσαι έτοιμος;

«Πιστεύω θα είμαι απόλυτα έτοιμος σε 10 με 15 μέρες. Ακόμα δεν είμαι στο 100%, ξέρω τον οργανισμό μου και θέλω να είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

- Βλέπεις τον Παναθηναϊκό σαν ευκαιρία για να επιστρέψεις στην Εθνική;

«Σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία όχι όμως μόνο για να γυρίσω στην Εθνική, κυρίως γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενος τους προηγούμενους έξι μήνες στην ομάδα που ήμουν. Θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο, θέλω να παίξω και ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία».

- Τι σου έχει πει ο Πράνιτς για τον Παναθηναϊκό;

«Μου έχει πει πολλά και ο Πράνιτς και ο Σίλντενφελντ, αλλά αυτά θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου».

- Έπαιξε ρόλο ότι η σύζυγός σου είναι Ελληνίδα;

«Είχα προτάσεις και από άλλες χώρες, αλλά ήταν πάντα ας πούμε μια μικρή ευχή από την ίδια να έρθουμε στην Ελλάδα για ένα διάστημα και αυτό έγινε τώρα».

- Με τον Καραγκούνη έχεις μιλήσει;

«Μιλήσαμε λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο, μου ευχήθηκε ό,τι καλύτερο, αλλά μιλήσαμε πολύ την περασμένη σεζόν, για τον Παναθηναϊκό, για το ελληνικό πρωτάθλημα».

- Ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Αφήστε πρώτα να υπογράψω το συμβόλαιο και μετά, αλλά σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)