Κοινωνία

01 Δεκεμβρίου 2023 06:37 Τελευταία ενημέρωση : 01 Δεκεμβρίου 2023 23:27

Missing Kid Alert: ανήλικες μπήκαν σε ταξί και εξαφανίστηκαν

Διάβασέ μου το...

Πως δόθηκε τέλος στην αγωνία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Kid Alert: ανήλικες μπήκαν σε ταξί και εξαφανίστηκαν
-

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά την εξαφάνιση δύο κοριτσιών από την περιοχή της Καλλιθέας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού", οι δύο κοπέλες, Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών, φαίνεται να επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό.

Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

"Στις 30/11/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Καλλιθέας, Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών, οι οποίες φαίνεται να επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 30/11/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα, μπεζ μπλούζα, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια. Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρη ζακέτα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Με νεότερη ενημέρωση του, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι όλα έληξαν αίσια, σημειώνοντας ότι «Η περιπέτεια της Ελευθερίας Σ., 13 ετών και της Αικατερίνης Π., 14 ετών, έληξε σήμερα πρωινές ώρες δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις αναζητούσαν.  Η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών βρέθηκαν στην περιοχή του Δήμου Αγίου Δημητρίου και είναι καλά στην υγεία τους. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ελευθερία Σ., 13 ετών και στην Αικατερίνη Π., 14 ετών για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί..».


Ειδήσεις σήμερα:

Παναμάς: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Εμπορίου

Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 162 σημεία

Καιρός - Παρασκευή: συννεφιά, νοτιάδες και άνοδος θερμοκρασίας



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ