Κοινωνία

Χθες 09:50

Λάρισα: Άνδρας κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά στα παιδιά

Αγανακτισμένοι είναι περίοικοι και καταστηματάρχες με την συμπεριφορά του άντρα, ο οποίος δεν υπολογίζει καν την παρουσία μικρών παιδιών στην παιδική χαρά πλατείας.#Λάρισα

Λάρισα: Άνδρας κατεβάζει το παντελόνι του μπροστά στα παιδιά
-

Ενοχλημένοι είναι περίοικοι, καταστηματάρχες και περαστικοί στην Λάρισα από την πρόσφατη συμπεριφορά ενός άνδρα ο οποίος συχνάζει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Νομαρχίας), καθώς σχεδόν κάθε μέρα ή και αρκετές φορές τη μέρα, αφού κάνει βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο και αναπαυθεί σε κάποιο παγκάκι της πλατείας,… πηγαίνει στους θάμνους, κατεβάζει το παντελόνι του σε κοινή θέα και κάποιες φορές ουρεί.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, άνδρας δεν αλλάζει την συγκεκριμένη του πράξη όταν στην πλατεία υπάρχει κόσμος, –ούτε καν μικρά παιδιά–, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κατεβάζει το παντελόνι του και χωρίς λόγο.

Πολλοί μέχρι σήμερα του έχουν κάνει παρατήρηση αλλά ο άνδρας συνεχίζει μη έχοντας, όπως όλα δείχνουν, συναίσθηση της απρέπειάς του.

Ειδήσεις σήμερα:

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονου

Πανελλήνιες - Βάσεις: Οι υψηλότερες, οι χαμηλότερες και οι περιζήτητες σχολές

Αγία Παρασκευή: Η Προστάτιδα των ματιών που γιορτάζει σήμερα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)