Κοινωνία

Σήμερα 09:38

Τέμπη - Πλακιάς: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου (βίντεο)

Σε μια νέα αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους, μαζί με την πρώτη εξαδέλφη τους, στο δυστύχημα των Τεμπών.

Τέμπη - Πλακιάς: Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου (βίντεο)
-

Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δύο δίδυμες κόρες του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη. Όπως είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο κόκκινο” τα οστά που βρέθηκαν στο ιδιωτικό οικόπεδο στο Κουλούρι Κουλούρι όπου μεταφέρθηκαν τα μπάζα από τα Τέμπη ανήκουν στα παιδιά του.

 «Τα οστά που βρέθηκαν στο Κουλούρι ανήκαν στα παιδιά μου. Δεν κάνω πίσω, δεν θα ησυχάσω ποτέ. Τα οστά στο κουλούρι ανήκαν στα τρία δικά μας παιδιά και σε άλλη μία οικογένεια. Όταν θα τους πάω τα οστά στο δικαστήριο μέσα, να δω αν τα έκαναν όλα σωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«17 μήνες τώρα αντιμετωπίζουμε βρομιά και ασυδοσία παντού. Δεν λειτουργώ πλέον, είμαι σαν μία πέτρα, σίδηρο, ατσάλι, Δεν λυγίζω, δεν καταλαβαίνω, δεν νιώθω πόνο, το μόνο που νιώθω είναι οργή και θυμό. Έπρεπε να περάσουν 17 μήνες για να κάνει ο εισαγγελέας μήνυση κατά 4 προσώπων; Με τη λέξη πλημμέλημα δεν νιώθω ικανοποιημένος» υποστήριξε ο Νίκος Πλακιάς.

 «Παραλάβαμε το υλικό και κάναμε και δεύτερη κηδεία. Πώς να ησυχάσει μετά ο κύριος Πλακιάς, πώς να ησυχάσει ο αδερφός μου, πώς να ησυχάσουν οι γυναίκες μας όταν είμαστε η οικογένεια που κάναμε δύο φορές κηδείες. Ποιος μπορεί να σταθεί απέναντί μου στο δικαστήριο και να πει ότι έγιναν όλα σωστά;» διερωτήθηκε μιλώντας στη συνέχεια και στον τηλεοπτικό σταθμό kontra.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)