Κοινωνία

08 Ιουνίου 2024 16:07

Εθνική Κορίνθου – ΕΛΑΣ: Ομαλοποιείται η κυκλοφορία, αναχωρήστε κανονικά

Στην παρότρυνση των οδηγών να προγραμματίσουν κανονικά τις αναχωρήσεις τους μέσω του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου προχώρησε η Τροχαία, καθώς η συμφόρηση μειώθηκε αισθητά.

Εθνική Κορίνθου – ΕΛΑΣ: Ομαλοποιείται η κυκλοφορία, αναχωρήστε κανονικά
-

Στην ανακοίνωση της ομαλοποίησης της κυκλοφορίας επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου προχώρησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 08.06 η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης της ΕΛΑΣ, αίροντας την προηγούμενη παρότρυνση την οποία είχε, από κοινού με την Πολιτική Προστασία, απευθύνει στους πολίτες, να καθυστερήσουν την αναχώρησή τους μέσω του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου για να μην υποστούν ταλαιπωρία στο πλαίσιο των ουρών και του μποτιλιαρίσματος.

Να σημειώσουμε ότι η κυκλοφοριακή συμφόρηση στον δρόμο αυτό είχε δημιουργηθεί ύστερα από εργασίες κατεδάφισης γέφυρας στο ύψος της Διώρυγας Κορίνθου, γέφυρας η οποία για στατικούς λόγους όφειλε να κατεδαφιστεί μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτήν την Παρασκευή το βράδυ, από βυτιοφόρο στο οποίο συνέβη έκρηξη εν κινήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετρό: Οι επεκτάσεις και οι νέοι σταθμοί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Viral o γιός Γερουσιαστή που κάνει αστείες γκριμάτσες στην διάρκεια ομιλίας στο Κογκρέσο (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)