Γενικά

22 Ιανουαρίου 2019 21:17

Πέθανε ο Θέμος Αναστασιάδης

Έφυγε απο την ζωή ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης.

Πέθανε ο Θέμος Αναστασιάδης
-

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε, σήμερα, από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, μετά από μάχη με τον καρκίνο, που κράτησε περίπου ενάμιση χρόνο.. 

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή "ΟΛΑ"¨, η οποία ξεκίνησε στον ALPHA και από το 2006 - με διάφορες παραλλαγές στους τίτλους και με διαφορετικούς συμπαρουσιαστές και συμπαρουσιάστριες, πάντοτε όμως με τον Θέμο "στο τιμόνι", φιλοξενήθηκε για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1, χαρίζοντας άπειρες στιγμές άφθονου γέλιου στους τηλεθεατές.

Όλα - Πρώτη φορά όλα - τηλεθέαση - ΑΝΤ1 - κορυφή - Θέμος Αναστασιάδης - Δούκισσα Νομικού

Θέμος Αναστασιάδης

Ολα μπιπ μπιπ - πρεμιέρα - Θέμος Αναστασιάδης

Θέμος Αναστασιάδης Βασιλική Παναγιωτοπούλου

Θέμος Αναστασιάδης

ΟΛΑ - ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)