Γενικά

21 Δεκεμβρίου 2018 23:36

Πολυετής φυλάκιση γιατί σκότωσε την… κατσίκα του γείτονά του

Μετά την πράξη του πήγε και ανακοίνωσε με «περηφάνια» το κατόρθωμα του στον γείτονα του!

Πολυετής φυλάκιση γιατί σκότωσε την… κατσίκα του γείτονά του
-

Έκανε πράξη την απειλή του, ένας άντρας από την Μάνη και σκότωσε την κατσίκα του γείτονα του!

Συγκεκριμένα, ο δράστης τον Οκτώβριο του 2013 πήρε την καραμπίνα του και σκότωσε την κατσίκα. Έπειτα, πήγε στο σπίτι του κτηνοτρόφου και του το ανακοίνωσε, λέγοντάς του να πάρει ένα μαχαίρι, να την σφάξει και να την φυλάξει στον καταψύκτη του, για να μην πάει… χαμένη.

Στις 19/12/2018, η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας αλλά ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το δικαστήριο, τον καταδίκασε σε 7 χρόνια κάθειρξη και 2.000 ευρώ χρηματική ποινή για ζωοκτονία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ταυτόχρονα, επιδίκασε στον κτηνοτρόφο χρηματική αποζημίωση 300 ευρώ, καθώς και 600 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος είχε “χτυπήσει” ξανά στην οικογένεια αφού τον Ιούνιο του 2016 είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκιση για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, διότι ένα χρόνο πριν πυροβόλησε με καραμπίνα, χωρίς να τους πετύχει, τον κτηνοτρόφο, τον αδελφό του και τη μάνα τους. Αφορμή τότε για τους πυροβολισμούς στάθηκε ο τσακωμός τους για το πού θα βόσκουν τα ζώα τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)