Γενικά

31 Αυγούστου 2018 10:29

Θρήνος για τον 9χρονο Στράτο - Ραφαήλ Μπίνη

Παρά τον τιτάνιο αγώνα του, δεν βγήκε νικητής στην μάχη με τον θάνατο. Συγκλονίζει το μήνυμα της οικογένεια του αγοριού που είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο.

Θρήνος για τον 9χρονο Στράτο - Ραφαήλ Μπίνη
-

Στο πένθος έχει βυθίσει την κοινωνία της Καβάλας ο θάνατος του Στράτου Ραφαήλ Μπίνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα της η οικογένεια του 9χρονου, που έδωσε μαζί του έναν αγόγγυστο αγώνα για την σωτηρία του παιδιού, που όμως ήταν άνισος, όπως αποδείχθηκε.

Ο 9χρονος μαθητής είχε συγκινήσει και κινητοποιήσει τους Καβαλιώτες και χιλιάδες άλλους Έλληνες ανά την επικράτεια, αλλά και από το εξωτερικό, που βοήθησαν για να δώσει την μεγάλη «μάχη», με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Χιούστον του Τέξας.

Με την επιστροφή του στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον πνεύμονα και ακολούθως νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Μητέρα», όπου και κατέληξε τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (29/8).

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, όπως γράφει το Kavalapost.gr. 

Η οικογένεια του παιδιού έχει εκφράσει την επιθυμία της αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την στήριξη ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.

9χρονος - Καβάλα - καρκίνος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)