Αστυνομικό Δελτίο

09 Δεκεμβρίου 2017 19:55 Τελευταία ενημέρωση : -

Εκκενώθηκε ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα

Διακοπή των δρομολογίων μετά απο πτώση ατόμου στις γραμμές. Για παιδί έκαναν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Εκκενώθηκε ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα
-

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 15:15 στον σταθμό του Μετρό Συντάγματος καθώς ένας άνδρας 40-45 χρόνων (οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ έκαναν λόγο για παιδί, ευτυχώς όμως δεν επιβεβαιώνονται), έπεσε στις ράγες.

Ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ εκκενώθηκε, τα δρομολόγια των συρμών διακόπηκαν στην Γραμμή 2 (Ανθούπολη - Ελληνικό) και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του Σταθμού και η Πυροσβεστική.

Ο άτυχος άνδρας ευτυχώς δεν παρασύρθηκε απο συρμό, ωστόσο διατάχθηκε η εκκένωση του σταθμού, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιά κατάσταση βρίσκεται και να αρχίσει η παροχή βοήθειας.

Επι τόπου έσπευσαν απο την πρώτη στιγμή άνδρες της Πυροσβεστικής, με 4 οχήματα προκειμένου να συνδράμουν τον άτυχο άνδρα.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κακώσεις, αλλά εκτός κινδύνου. Όπως είπε ο άνδρας στους πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν, ξαφνικά ζαλίστηκε και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στις ράγες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)