Αστυνομικό Δελτίο

08 Σεπτεμβρίου 2017 09:48

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Μακρόν

Οι περιοχές που θα αποκλειστούν σταδιακά. Ισχυρότατη αστυνομική παρουσία στην Αθήνα. Η αλλαγή στα δρομολόγια του τραμ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Μακρόν
-

Σε ισχύ είναι και σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της παρουσίας του Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του.

Τα σημεία από όπου θα περάσουν και αυτά που θα επισκεφτούν θα αποκλειστούν σταδιακά, ενώ ισχύει και σήμερα η απαγόρευση συγκεντρώσεων.

Η Γαλλική Πρεσβεία, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και επιχειρήσεις γαλλικών συμφερόντων θα τεθούν σε κλοιό ασφαλείας.

Πάνω από 2000 αστυνομικοί βρίσκονται ήδη αγκυροβολημένοι σε όλα τα σημεία από τα οποία θα περάσουν ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η Πρώτη Κυρία της.

Έχει προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος σε όλα τα σημεία διέλευσης της αυτοκινητοπομπής, από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν και ελικόπτερα της Αστυνομίας που ίπτανται πάνω από τα σημεία από βρίσκεται ο Μακρόν.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι τις 15:00, οπότε και θα υπάρξουν ανάλογες ρυθμίσεις και στην Αττική Οδό, καθώς στις 16:00 αποχωρούν από το Ελευθέριος Βενιζέλος ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η συνοδεία του.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια του τραμ θα σταματούν στη Βουλιαγμένη, λόγω της επίσκεψης της Μπριζίτ Τρονιέ στην Αρχαία Αγορά. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)