Αστυνομικό Δελτίο

21 Ιουλίου 2017 17:22

Συνελήφθη Ιρακινός για φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα

Ο 30χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην αποβάθρα του τραμ. Χθες η αστυνομία ταυτοποίησε και 3 αντιεξουσιαστές που τα είχαν σπάσει στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια.

Συνελήφθη Ιρακινός για φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα
-

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω, προχθές το απόγευμα στην Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος προξένησε φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα στην αποβάθρα του τραμ.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Χθες η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε και στην ταυτοποίηση 3 ατόμων που είχαν προκαλέσει εκτεταμένες φθορές στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια και είχαν σπάσει με βαριοπούλες ακυρωτικά μηχανήματα.

Όπως έγινε γνωστό οι 3 νεαροί ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχουν σχηματισθεί κατά το παρελθόν δικογραφίες για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, των διακεκριμένων φθορών, των επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών, του καψίματος της ελληνικής σημαίας, της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής κ.α.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)