Γενικά

28 Ιουνίου 2017 08:59

Θρήνος για τη Νανά Καραγιάννη

"Έφυγε" στα 38 της χρόνια και ύστερα από πολυετή μάχη με τη νευρική ανορεξία. Η ζωή της, η πορεία της και το συγκινητικό "αντίο" της φίλης της.

Θρήνος για τη Νανά Καραγιάννη
-

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο πρόωρος χαμός της αγαπημένης δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην Κυψέλη, σε ηλικία 38 ετών.

Η γλυκιά Νανά έδωσε πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία και όσο κι αν η ίδια επέμενε ότι το αντιμετωπίζει, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να νικήσει το «τέρας» της ασθένειας.

Την ίδια αναζητούσε ο πατέρας της, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Τότε ξεκίνησε έρευνα για να εντοπιστούν τα ίχνη της, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τελικά η Νανά θα βρισκόταν νεκρή στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του σπιτιού της, ούτε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, «φως» στα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία διατηρούσε λογαριασμούς, μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

Η Νανά Καραγιάννη ακόμα και ενάμιση μήνα πριν είχε νοσηλευθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο λόγω της νευρικής ανορεξίας, καθώς ο οργανισμός της είχε επιβαρυνθεί ιδιαίτερα.

Νανά Καραγιάννη

Η ίδια φρόντιζε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους, με φωτογραφίες της από ταβέρνες και εστιατόρια, ότι τρώει και πλέον είναι καλά. Διαψεύστηκε όμως αφού όλα δείχνουν ότι δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα «δίχτυα» της πιο ύπουλης ασθένειας της εποχής.

Η Νανά Καραγιάννη ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο μόλις στα 15 της χρόνια όταν δειλά δειλά επιχείρησε να εισχωρήσει στο χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης. Η ίδια πέρασε από κανάλια, μεταξύ των οποίων και ο ΑΝΤ1, περιοδικά αλλά και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Είχε στο ενεργητικό της δύο αποτυχημένους γάμους, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον της, οι ερωτικές απογοητεύσεις που γνώρισε, συνέβαλαν στην κακή της ψυχολογία.

Τον τελευταίο καιρό ζούσε μόνη, αλλά ποτέ δεν κλείστηκε στο σπίτι… Πάντα βρισκόταν με καλούς της φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Σύμφωνα μάλιστα με το περιβάλλον της, τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι της την επισκέπτονταν όλο και περισσότερα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά ακόμα και οι γιατροί της.

Η πολύ καλή της φίλη, Αφροδίτη Υψηλάντη, συγκλονίζει με το τελευταίο «αντίο» στη Νανά Καραγιάννη.

Με ανάρτησή της στο Facebook, αποχαιρετά το μελαγχολικό κορίτσι τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θα σε βρω και θα τα "πούμε" από κοντά.... Ήσουν μοναδική ψυχή... Ήσουν η φίλη που όλες ήθελαν να είχαν δίπλα τους...».

Νανά Καραγιάννη - φίλη - Facebook

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)