Συνδικαλιστικά

17 Μαΐου 2017 08:37

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ

Την αντίθεση τους στα νέα μέτρα, αλλά και την ανάγκη υπεράσπισης της ανεξαρτησίας του Τύπου διατράνωσαν οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ
-

Την αντίδραση τους στα αντιλαϊκά μετρά και στις νέες μνημονικές δεσμεύσεις, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι στο χώρο του Τύπου.

Οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο των ΜΜΕ κήρυξαν 24ώρη απεργία μια ημέρα πριν από τη σημερινή πανελλαδική, πανεργατική κινητοποίηση. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί έκαναν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, στην οδό Ακαδημίας.

Οι εργαζόμενοι στον Τύπο δηλώνουν την απόφαση τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται για αξιοπρέπεια, Ελευθεροτυπία και υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, στην υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της δημοσιογραφικής λειτουργίας και στην διασφάλιση του αγαθού της σωστής ενημέρωσης τονίζοντας παραλλήλως ότι ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια, ενώ τα νέα μετρά απειλούν θέσεις εργασίας και δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)