Γενικά

29 Μαρτίου 2017 20:02

Βροχή οι καταγγελίες για την “επιχείρηση… Σώρρας”

Για "απάτη" μιλούν ανοιχτά πρώην συνεργάτες του, ωστόσο “οπαδοί” του εξακολουθούν να στέλνουν εξώδικα για διαγραφή χρεών. Στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Σώρρα.

Βροχή οι καταγγελίες για την “επιχείρηση… Σώρρας”
-

Ο άνθρωπος που άρχισε να ξετυλίγει το …κουβάρι των αποκαλύψεων σχετικά με τον Αρτέμη Σώρρα κάνει λόγο για «εθνικό ευεργέτη …με ξένα κόλλυβα», ενώ πληθαίνουν καταγγελίες εξαπάτησης από πρώην «πιστούς» του.

Ο δημοσιογράφος, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που "ξύπνησε" τις ελληνικές Αρχές αποκαλύπτει μάλιστα, πως ο εμφανιζόμενος ως "σωτήρας τής Ελλάδας" έστησε επιχείρηση για να αρπάξει χρήματα και από ομογενείς.

Ωστόσο, την ώρα που ο Αρτέμης Σώρρας διώκεται, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες και κρύβεται, οι οπαδοί του συνεχίζουν να καταθέτουν εξώδικα για να πληρώσουν τα χρέη τους με ομόλογα της Οργάνωσης. 

Ο Διευθυντής της Εφορίας της Πάτρας, μάλιστα, αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1, ότι και ο ίδιος ο Σώρρας έχει απλήρωτα χρέη.

Ωστόσο, ο Αρτέμης Σώρρας φαίνεται πως έχει ακόμα τους οπαδούς του. Μάλιστα, υποστηρικτές του πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες και να διαδώσουν το μήνυμα του πρωτεργάτη των «Ελλήνων Συνέλευσις».  

Εν τω μεταξύ, η σύζυγός του Σώρρα φέρεται έτοιμη να παραδοθεί. Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας Σώρρα, κ. Νούλεζας, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1, ότι είπε στην σύζυγο του Σώρρα να εμφανιστεί στις 5 Απριλίου

Επίσης, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του δήλωσε ότι είναι αθώοι των κατηγοριών που τους αποδίδονται και πρόσθεσε ότι «η σύζυγος του Σώρρα είναι μητέρα 4 παιδιών, δεν έχει ανάμειξη στην πολιτική δραστηριότητα του Αρτέμη Σώρρα ούτε στις διαφορές του με τον δικηγόρο κ. Λεπίδα. Υπάρχει πραγματική πρόθεση της να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να θέσει τον εαυτό της στην διάθεση των δικαστών, θεωρώντας ότι στην αίτηση της που θα εκδικαστεί στις 5 Απριλίου – οπότε και την έχω συμβουλεύσει να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης – και θεωρεί ότι θα εκδικαστεί δίκαια και αντικειμενικά».

Όπως είπε ο κ. Νούλεζας, φαίνεται ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα – ο οποίος στην ίδια δίκη θα καταθέσει δήλωση ότι αναλαμβάνει πλήρως πάσα ευθύνη – θα ακολουθήσει την συμβουλή του, ελπίζοντας ότι το δικαστήριο θα αποδεχθεί ότι πληρούνται μια σειρά από κριτήρια (ότι δεν θα διαφύγει στο εξωτερικό, δεν θα τελέσει άλλες αξιόποινες πράξεις κτλ) και θα δοθεί ανασταλτικός χαρακτήρας στην ποινή που της έχει επιβληθεί από το δικαστήριο της Πάτρας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)