Αστυνομικό Δελτίο

29 Μαρτίου 2017 10:56

Θρίλερ με θάνατο 16χρονης στην Γλυφάδα

Γιατί αποκλείεται, από την οικογένεια, το σενάριο της αυτοκτονίας. Πού εστιάζουν οι Αρχές για τα αίτια του φριχτού θανάτου της μαθήτριας.

Θρίλερ με θάνατο 16χρονης στην Γλυφάδα
-

Κρεμασμένη από το μαντήλι της στην ντουλάπα του δωματίου της εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, μία μαθήτρια 16 ετών.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την καθηγήτρια που της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα να χτύπησε την πόρτα κι όταν το παιδί δεν της απάντησε να ειδοποίησε τους γονείς του.

Κι αν ο τρόπος με τον οποίο πέθανε η έφηβη μπορεί να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν ο θάνατός της προήλθε από το γνωστό παγκοσμίως διαδικτυακό παιχνίδι «choking game».

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, που έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, ο παίκτης δένεται στο λαιμό μέχρι να ζαλιστεί.

Το κινητό και το laptot της μαθήτριας έχουν κατασχεθεί και ερευνώνται, για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για παίκτρια του φριχτού αυτού παιχνιδιού ή για αυτοκτονία, την ώρα που συγγενείς της κοπέλας δηλώνουν σε τοπική ιστοσελίδα ότι αποκλείουν το σενάριο αυτοκτονίας, γιατί η κοπέλα ήταν γενικά χαρούμενη και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)