Γενικά

21 Φεβρουαρίου 2017 17:10

“Σκουπιδότοπος” η Θεσσαλονίκη επειδή ξεμένουν από… καύσιμα τα απορριμματοφόρα

Αυξάνεται ο όγκος των σκουπιδιών στους κάδους και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την υγεία των πολιτών

“Σκουπιδότοπος” η Θεσσαλονίκη επειδή ξεμένουν από… καύσιμα τα απορριμματοφόρα
-


“Λόφοι” απορριμμάτων δημιουργούνται στα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης, τα τελευταία 24ωρα και η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα

Αιτία, σύμφωνα με το voria.gr, η περιορισμένη προμήθεια καυσίμων για τα απορριμματοφόρα, εξαιτίας του μπλόκου από την επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο πρώτο ένταλμα πληρωμής.

Η επίτροπος δεν εγκρίνει το ένταλμα, ο προμηθευτής συνεχίζει να δίνει περιορισμένες ποσότητες καυσίμων στο δήμο, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο όγκος των σκουπιδιών στους κάδους και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την υγεία των πολιτών.

Θεσσαλονίκη - σκουπίδια - καύσιμα - απορριματοφόρα

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε μέρα που περνά τα απορριμματοφόρα που κυκλοφορούν για την αποκομιδή λιγοστεύουν. Το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησαν 10 αντί 19 απορριμματοφόρα, στην ανακύκλωση αντί για 8 οχήματα βγήκε μόνο 1, όπως, επίσης, ένα όχημα αντί για 6 και για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων.

«Υπάρχει πρόβλημα με το πετρέλαιο, το οποίο έχει επιδεινωθεί. Σήμερα είναι απελπιστική η κατάσταση, σε σύγκριση με χθες. Σήμερα πάνε τα εντάλματα, ελπίζω να εγκριθούν από την επίτροπο. Ο προμηθευτής έδωσε την Κυριακή κάποιες λίγες ποσότητες, αλλά είναι πολλά τα λεφτά που δεν έχει εισπράξει», δήλωσε στη Voria.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Θανάσης Παππάς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)