Γενικά

10 Φεβρουαρίου 2017 09:37

Καρέλλας: “Πράσινο φως” σε πάνω από 55 χιλιάδες αιτήσεις για ΚΕΑ

Ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας, Δημήτρης Καρέλλας έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στο ΚΕΑ, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Καρέλλας: “Πράσινο φως” σε πάνω από 55 χιλιάδες αιτήσεις για ΚΕΑ
-

Πάνω από 55.000 αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλλυλεγγύης έχουν ήδη εγκριθεί, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας, Δημήτρη Καρέλλα.

O κ. Καρέλλας έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στο ΚΕΑ, μιλώντας στο πρωί στο Καλημέρα Ελλάδα και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Καρέλλα, συνολικά τρία εκατομμύρια πολίτες έχουν επισκεφθεί τη σχετική ηλεκτρονική σελίδα, ενώ 250.000 - 300.000 αιτήσεις αναμένεται να εγκριθούν συνολικά.

Όσον αφορά στην πλατφόρμα, η οποία παρουσίασε προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, φάνηκε βέβαιος ότι ανήκουν στο παρελθόν.

Άλλωστε, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, «τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής υπήρξαν ορισμένα τεχνικά προβλήματα, αναμενόμενα, όμως, σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα τέτοιων διαστάσεων».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)