Γενικά

22 Δεκεμβρίου 2016 23:09

Προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στο εξώφυλλο του “TIME” (φωτο)

Το περιοδικό παρακολουθούσε τέσσερις έγκυες γυναίκες πρόσφυγες από την Συρία από τον Σεπτέμβριο…

Προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στο εξώφυλλο του “TIME”  (φωτο)
-

Τέσσερις γυναίκες πρόσφυγες από την Συρία οι οποίες προετοιμάζονταν να γεννήσουν σε ξένη χώρα παρακολουθεί από τον Σεπτέμβριο το περιοδικό TIME.

Και οι τέσσερις γυναίκες έμαθαν για την εγκυμοσύνη τους ενώ βρίσκονταν στον δρόμο και καμία δεν περίμενε να γεννήσει ζώντας σε προσφυγικό καταυλισμό, χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι που άφησαν όλες πίσω τους στη Συρία.

Οι γυναίκες αυτές είναι ανάμεσα στις περισσότερες από χίλιες, όπως γράφει το περιοδικό ΤΙΜΕ, που γέννησαν σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ελλάδα μόνο το 2016.

Με το πρότζεκτ «Finding Home» το TIME παρακολουθεί τα μωρά αυτά και τους γονείς τους, καταγράφοντας στον φακό του τον πρώτο χρόνο αυτής της γενιάς που δεν έχει χώρα.

Τα νεογέννητα αυτά είναι οι πρωταγωνιστές του επετειακού τεύχους του περιοδικού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου, με τον τίτλο «The Year Ahead» και τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα: ένα για κάθε νεογέννητο προσφυγόπουλο από τη Συρία που πήρε την πρώτη ανάσα στην Ελλάδα. 

TIME - μωρά - προσφυγόπουλα - γεννήθηκαν Ελλάδα

TIME - μωρά - προσφυγόπουλα - γεννήθηκαν Ελλάδα

TIME - μωρά - προσφυγόπουλα - γεννήθηκαν Ελλάδα

TIME - μωρά - προσφυγόπουλα - γεννήθηκαν Ελλάδα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)