Γενικά

01 Νοεμβρίου 2016 09:26

Μικρός Μπεν: μυστικά και ψέματα πίσω από την υπόθεση

Συνταξιούχος αστυνομικός μιλά για το λάθος της αστυνομίας πριν από 25 χρόνια. Το μυστήριο πίσω από τον μάρτυρα – κλειδί.

Μικρός Μπεν: μυστικά και ψέματα πίσω από την υπόθεση
-

Για συγκάλυψη και ψέματα πίσω από την υπόθεση του μικρού Μπεν κάνει λόγο η βρετανική εφημερίδα Mirror η οποία αναφέρει επίσης πως η ελληνική αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει γρήγορα την έρευνα, ενώ ένας μάρτυρας που υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε με την μητέρα του Μπεν το βράδυ που αυτός εξαφανίστηκε, είπε ψέματα με σκοπό να αμαυρώσει το όνομά της.

Την ίδια στιγμή λείπει ένας μάρτυρας – κλειδί ενώ ένας Έλληνας αξιωματούχος έχει απορρίψει τη θεωρία της αγγλικής αστυνομίας πως ο μικρός Μπεν καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα στοιχεία δείχνουν πως ένας μάρτυρας παραδέχτηκε πως είπε ψέματα στην αστυνομία το 1991 πως έκανε σεξ με τη μητέρα του μικρού Μπεν τη νύχτα που εξαφανίστηκε, ενώ στην πραγματικότητα αυτή ήταν έξω και έψαχνε τον γιο της. 

Ένας συνταξιούχος, Έλληνας αξιωματούχος της αστυνομίας αναφέρει πως έγινε ένα μεγάλο λάθος που η έρευνα δεν ξεκίνησε αμέσως αλλά περίμενε 24 ώρες. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεχόταν πιέσεις για να κλείσει η έρευνα. Την ίδια ώρα ένα μυστήριο καλύπτει για το συνέβη σε μάρτυρα- κλειδί του οποίου το σπίτι βρισκόταν απέναντι από το σπίτι που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν.

Ben Needham - παιδί - εξαφάνιση - Κως

«Έφτασα στη δουλειά στις 8 το πρωί το πρωινό που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν. Για κάποιον που εξαφανίζεται πρέπει να περάσουν 24 ώρες. Αυτό ήταν τεράστιο λάθος. Δεν πήγαν στο λιμάνι όταν έπρεπε να έχουν πάει», είπε ο συνταξιούχος στην εφημερίδα σημειώνοντας πως ο λόγος που μίλησε ήταν για να αποκαλύψει την κατάθεση ενός μυστηριώδους μάρτυρα.  «Μου είπε ότι είχε δει ένα αυτοκίνητο με πινακίδες από το εξωτερικό. Είχε δύο ανθρώπους μέσα και δεν ήταν Έλληνες. Ο μάρτυρας είπε ότι το παιδί έπαιζε έξω και κάποιος βγήκε από το αυτοκίνητο και τον πήρε. Ο φίλος μου δεν λέει ψέματα», ανέφερε.

Όσο αναφορά στο μυστήριο με την μάρτυρα κλειδί και τα όσα υποστήριξε ηλικιωμένη γυναίκα το σπίτι της οποίας βρίσκεται κοντά στο σπίτι όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν η ίδια είχε πει ότι είδε τον θείο του αγοριού Stephen να φεύγει μόνος από την περιοχή με το σκούτερ και λίγα λεπτά αργότερα είδε τον μικρό Μπεν να παίζει πίσω από το κτίριο που ανακαίνιζε ο παππούς του. Η γυναίκα έχει πεθάνει και η αστυνομία δεν μπορεί να της πάρει κατάθεση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)