Γενικά

06 Ιουλίου 2016 06:00

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στο Άλσος Περιστερίου

Κοινωνικό χαρακτήρα έχει και φέτος το Music Dream Festival που πραγματοποιείται στο Άλσος Περιστερίου, με στόχο την προώθηση του έργου των «Παιδικών Χωριών SOS».

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα στο Άλσος Περιστερίου
-

Ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στον Μίμη Πλέσσα με τίτλο 3ο Music Dream Festival και στόχο τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 8.30 μ.μ., στο Άλσος Περιστερίου.

Το 3ο Music Dream Festival διοργανώνεται από το μουσικό εργαστήριο «Οδός Ονείρων» σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα μάτια» του επικεφαλής της νεολαίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, Βαγγέλη Αυγουλά. Συνθέσεις του Μίμη Πλέσσα θα παρουσιάσει η «Ορχήστρα των ονείρων» μαζί με την παιδική χορωδία της Ορχήστρας, ενώ θα συμπράξουν και οι ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου, Άκης Δείξιμος, Μάγδα Βαρούχα, Γιώργος Βαρούχας, Ραφαέλα Πασβούρη, Θοδωρής Κυριακόπουλος και ο 12χρονος Γιάννης Πολονύφης, που, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «διαβάζει τις νότες με τα μάτια της ψυχής». Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Περιστερίου, ενώ εθελοντικά θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή της γονείς από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)