Γενικά

21 Μαρτίου 2016 13:20

Στον ανακριτή ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου που διακινούσε πρόσφυγες με αεροπλάνο (βίντεο)

Ο πρώην δήμαρχος φέρεται να είχε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Κατηγορείται για διευκόλυνση της παράνομης μεταφοράς των ανθρώπων.

Στον ανακριτή ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου που διακινούσε πρόσφυγες με αεροπλάνο (βίντεο)
-

Την πόρτα του ανακριτή είδε το πρωί της Δευτέρας ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου μαζί με τα υπόλοιπα πέντε μέλη του κυκλώματος που διακινούσαν πρόσφυγες και μετανάστες και συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη.

Ο πρώην δήμαρχος κατηγορείται για διευκόλυνση της παράνομης μεταφοράς των ανθρώπων καθώς ήταν πρόεδρος της αερολέσχης Μεσολογγίου.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες στην Ιταλία, με αεροπλάνο της αερολέσχης.

Μάλιστα, η αστυνομία βρήκε επτά ιρακινούς μετανάστες στο αεροσκάφος, ανάμεσα τους και τρία παιδιά, τους οποίους θα μετέφερε έναντι των 30.000 ευρώ.

Εκτός από τον πρόεδρο της αερολέσχης συνελήφθη και ένας εξάδελφός του -επίσης πιλότος- και άλλο ένα άτομο που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα. Ανάλογες έρευνες πραγματοποιούνται στο Κιλκίς και στην Καλαμάτα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)