Δικαιοσύνη

27 Ιανουαρίου 2016 15:24

Στη φυλακή ο υπεύθυνος κυλικείου για ασέλγεια σε μαθήτρια

Μετανιωμένος δήλωσε ο 52χρονος υπεύθυνος κυλικείου που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε μαθήτρια.

Στη φυλακή ο υπεύθυνος κυλικείου για ασέλγεια σε μαθήτρια
-

Της Λίας Κοντοπούλου

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 52χρονος υπεύθυνος κυλικείου σε δημοτικό σχολείο της Ανατολικής Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χωρίς να έχει συνήγορο και όπως είπε στους δημοσιογράφους ομολόγησε τις πράξεις του και δήλωσε μετανιωμένος:

«Συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δε ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν».

Ο κατηγορούμενος πέραν του περιστατικού με τη 10χρονη μαθήτρια παραδέχθηκε ότι έχει τελέσει παρόμοιες πράξεις και σε άλλες δύο μαθήτριες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του φοιτά στο ίδιο σχολείο.

Έξω από το κτίριο πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον κατηγορούμενο.

Την θέση της διαχωρίζει και η εν διαστάσει σύζυγός του κατηγορούμενου διαμέσου του δικηγόρου της, με μια ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου της 

"Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί. Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο. Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο.  

Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη.

Ο Πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας

Μόμιτσας Στυλιανός"

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)