Δικαιοσύνη

09 Νοεμβρίου 2015 07:19

Αδιέξοδο για τη Βίκυ Σταμάτη

Πιο κοντά στην επιστροφή στις φυλακές η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Αδυνατεί να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης. Σήμερα η σύλληψή της;

Αδιέξοδο για τη Βίκυ Σταμάτη
-

Ο εφιάλτης για τη Βίκυ Σταμάτη φαίνεται ότι ξυπνά! Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της επιστροφής της στις φυλακές, καθώς ενώ έληξε την Παρασκευή η διορία για καταβολή της εγγύησης, η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφερε μέσα στο Σαββατοκύριακο να συγκεντρώσει τα 50.000 ευρώ που απαιτούνται για την ελευθερίας της.

Έτσι, είναι πιθανό σήμερα να συλληφθεί εκ νέου η Βίκυ Σταμάτη, η οποία ωστόσο μπορεί ίσως να ελπίζει ότι έχει λίγο ακόμα χρόνο μέχρι την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία συνεδριάζει εκ νέου το Δικαστήριο, το οποίο δικάζει την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Διαφορετικά η ίδια θα πρέπει να κάνει νέα αίτηση άρσης της προσωρινής κράτησης της ή των περιοριστικών όρων και της εγγυοδοσίας, καθώς από τη στιγμή που θα συλληφθεί θεωρείται ότι έχει εκτελεστεί η δικαστική απόφαση που την άφησε ελεύθερη με εγγύηση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)