Γενικά

22 Αυγούστου 2015 18:15

Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει λουόμενη που κινδύνευε

Ο 70χρονος πέθανε ενώ προσπαθούσε να σώσει μία γυναίκα που κινδύνευε με πνιγμό στην Ηλεία.

Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει λουόμενη που κινδύνευε
-



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος από την Αθήνα που έκανε διακοπές με την σύζυγό του στη Μανωλάδα. Στην προσπάθειά του να σώσει μια γυναίκα που κινδύνευε με πνιγμό, ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής, στην παραλία Κουνουπελάκι.

Σύμφωνα με το «patrisnews.com», το οποίο δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, ο 70χρονος Χρήστος Χαρ. Παπαζαφειρόπουλος είχε μεταβεί στο Κουνουπελάκι με τη σύζυγό του, όμως ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι μια λουόμενη που κολυμπούσε σε κοντινή του απόσταση, καλούσε σε βοήθεια και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο άτυχος άνδρας έδωσε «μάχη» για να μπορέσει να κρατήσει τη γυναίκα στην επιφάνεια, την οποία στη συνέχεια άλλοι λουόμενοι, που έσπευσαν και αυτοί για βοήθεια, την έβγαλαν από το νερό, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο αντιλήφθηκαν ότι ο 70χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον έβγαλαν έξω από το νερό και ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και του Λιμενικού Τμήματος Κυλλήνης, το οποίο διενεργεί και την προανάκριση για το περιστατικό.

Μανολάδα - παραλία - 70χρονος - πνιγμός 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)