Δικαιοσύνη

03 Ιουνίου 2015 18:35

Το ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη μετά το «όχι» στην αποφυλάκισή της

Η Βίκυ Σταμάτη ξέσπασε σε κλάματα με την απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα στο αίτημα της να αποφυλακιστεί. Για πολιτική δίωξη έκανε λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

-

Της Λίας Κοντοπούλου

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Βίκυ Σταμάτη μετά την απορριπτική πρόταση του Εισαγγελέα στο αίτημά της για αποφυλάκιση.

Η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως ευελπιστεί σε μία θετική κρίση από τους Δικαστές, ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε λόγο για πολιτική δίωξη, «σκληρότατη εναντίον αθώων ανθρώπων».

Η Βίκυ Σταμάτη εμφανώς ταραγμένη είπε ότι αποφάσισαν χειροπέδες στα χέρια όχι στο στόμα, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το παιδί της και κατά πόσο του λείπει η μητέρα του, καθώς όπως λέει ο εισαγγελέας έχει τρεις ανθρώπους που τον υπεραγαπούν, η Βίκυ Σταμάτη απάντησε:

«Το μαγικό άγγιγμα του γονέα, της μητέρας απουσιάζει. Ο τροφοδοτικός μαστός είναι η μάνα...», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη:



Πολιτική η δίωξη, λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)