Δικαιοσύνη

20 Μαΐου 2015 17:00

Αποφυλάκιση με βραχιολάκι ζητά η Βίκυ Σταμάτη

Συναινεί στον κατ' οίκον περιορισμό της σύμφωνα με το αίτημά της. Τι είπε η Βίκυ Σαταμάτη φανερά συγκινημένη στο δικαστήριο.

-

Της Λίας Κοντοπούλου

Αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της με τη χρήση του ειδικού βραχιολιού γεωεντοπισμού υπέβαλε μέσω του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Στο αίτημά της αναφέρεται ότι συναινεί στον κατ 'οίκον περιορισμό της.

Η Βίκυ Σταμάτη φανερά συγκινημένη είπε στο δικαστήριο "Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ, και σήμερα και την προηγούμενη φορά. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και ενάμιση χρόνο στις φυλακές Κορυδαλλού".

Είχε προηγηθεί η αγόρευση του υπερασπιστή της. "Έχουμε αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας" υποστήριξε ο συνήγορός της.

"Δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε ή να κάνουμε γνωριμίες. Μόνο να μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε το παιδί μας στο σχολείο και το μεσημέρι να το παραλαμβάνουμε" είπε ο Φρ. Ραγκούσης και συνέχισε: "Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα. Νιώθω μια απογοήτευση. Οι δικαστές που απορρίπτουν, είναι πάνω απ'όλα άνθρωποι. Νιώθω ανεπαρκής που δεν μπορώ να μεταφέρω την αγωνία και το σπαραγμό αυτής της γυναίκας. Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αν φταίξαμε τα επιστρέφουμε όλα."

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του συνηγόρου στον Σάββα Ξηρό που όπως είπε δεν δέχεται το βραχιολάκι επειδή υποστηρίζει ότι προσβάλει την προσωπικότητά του, για να ακολουθήσει το σχόλιο της Βίκυς Σταμάτη ότι ο Ξηρός δεν είναι πατέρας.

Εν τω μεταξύ, ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου όπου, σήμερα, κατέθεσαν οι πρώην Υπουργοί και μέλη του ΚΥΣΕΑ Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου, ενώ φορώντας χειροπέδες και κρατώντας φακέλους στα χέρια Άκης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί μόλις συναντήθηκαν στην είσοδο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)