Γενικά

07 Μαΐου 2015 10:00

Διαδικτυακές ύβρεις σε βάρος της Άννυ Μπορίσοβα

Η τραγωδία σε βάρος του 4χρονου κοριτσιού φαίνεται πως δεν τελείωσε με τον αποτρόπαιο θάνατό της, συνεχίζεται και διαδικτυακά.

-

Μετά τους διαδικτυακούς υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι «άρρωστοι» του κυβερνοχώρου επέστρεψαν. Αυτήν τη φορά, στο στόχαστρό τους, η 4χρονη Άννυ.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη εντοπίσει 8-9 υβριστές του κοριτσιού, καθώς και κάποιους που αναπαράγουν τα απαράδεκτα σχόλια. Οι αστυνομικοί ερευνούν και τυχόν διασύνδεσή τους με το έγκλημα.

Οι αναρτήσεις είναι τόσο ειδεχθείς που κάνουν όσους τις έχουν διαβάσει, να αναρωτιούνται αν τα σχόλια είναι χειρότερα από την ίδια την πράξη του «Σάββα», η οποία μέσω αυτών εκθειάζεται. Επιπλέον σεξιστικά σχόλια συνοδεύουν εκείνα που ηρωοποιούν τον πατέρα της 4χρονης.

 Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται άρσεις των διαδικτυακών απορρήτων, ώστε να εντοπιστούν τα ηλεκτρονική ίχνη των χρηστών που έχουν προβεί στις εν λόγω απαράδεκτες αναρτήσεις.

Το ενδεχόμενο να ασκηθούν ποινικές διώξεις για δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μέσω διαδικτύου, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση Γιακουμάκη, δεν αποκλείεται.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)